04.10.2012

SER-kierrätys Jäte ja Kierrätys -messuilla 9.-12.10.2012

Tuottajayhteisöt SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta, FLIP ry, SER-tuottajayhteisö ry ja Recser Oy yhdessä kierrätysoperaattori Tramel Oy:n kanssa ovat Jäte ja Kierrätys -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 9.-12.10.2012.

Messuosastolla teemana on muun muassa uuden jätelain mukanaan tuomat muutokset tuottajien näkökulmasta. Uuden jätelain myötä tuottaja saa ensisijaisen oikeuden jätehuollon järjestämiseen. Tämän odotetaan parantavan sähkö- ja elektroniikkaromun ohjautumista nimen omaan tuottajien keräysverkostoon. Uusi EU:n WEEE-direktiivin myötä keräystavoitteet tiukentuvat. Ensi vuonna voimaan tulevan jakelijan vastaanoton odotetaan mahdollistavan myös keräysmäärien nousun. SER-kierrätys esittelee kaupan 1:1-vastaanottoa messuosastolla. Recser Oy on kertomassa paristokierrätyksestä. Osastolla on nähtävissä myös Tramel Oy:n uusi Elektrokontti.

Tervetuloa tapaamaan meitä Jäte ja Kierrätys -messujen osastolle 5a41.

 

 

Takaisin

 

 

MIKSI VALITA ELKER?

  • 1. Elker on tuottajien omistama luotettava palvelun tarjoaja.
  • 2. Palveluyhtiönä Elker huolehtii ketterästi lain määrämistä tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen puolesta.
  • 3. Elker huolehtii SER-tuottajavastuun hoitamisen asiantuntevasti yli viidentoista vuoden kokemuksella.
  • 4. Elker organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä tehokkaasti kokonaisuutta optimoiden.
  • 5. Elker huolehtii, että SER käsitellään turvallisesti ja vastuullisesti ensisijaisesti Suomessa.
  • 6. Elker on osa yhteistyöverkostoa, jonka kautta voit selvittää velvoitteet ja hoitaa tuottajavastuun useimpien EU-maiden lisäksi myös Norjassa ja Sveitsissä.
Lue lisää Elkerin palveluista
Top