15.10.2012

Kiitos messusastolla vierailleille! 

SELT ry, ICT-tuottajaosuuskunta, FLIP ry ja SER-tuottajayhteisö ry olivat edustamassa SER-kierrätystä Jäte ja kierrätys -messuilla 9.-12.10.2012. Yhteisellä osastolla SER-kierrätyksen kanssa olivat näytteilleasettajina Recser Oy ja Tramel Oy.

SER-kierrätyksen, Recser Oy:n ja Tramel Oy:n yhteinen osasto oli hyvin suosittu messuyleisön keskuudessa eikä vähiten arvonnassa olevan Electro Jopon ansiosta. Osastosta tuli messujen aikana käsite ja messuyleisön kuultiin puhuvan "Jopo-osastosta". Nelipäiväisten ammattimessujen aikana messukävijät saivat osallistua Jopo-sähköpyörän arvontaan vastaamalla kuuteen kysymykseen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden sekä paristojen ja akkujen kierrätyksestä. Pyörä arvottiin perjantaina ja arvontapöntöstä nousi jyväskyläläisen Joni Varosen arpa. Kevyitä pyöräilykilometrejä Jonille! Kiitos myös kaikille messuosastolla vierailleille ja kilpailuun osallistuneille!

p.s. marraskuun loppuun asti voi SER-kierrätyksen Facebook sivulla osallistua samanlaisen Jopo Electro 3-v sähköavusteisen polkupyörän arvontaan.

 

 

 

Takaisin

 

 

MIKSI VALITA ELKER?

  • 1. Elker on tuottajien omistama luotettava palvelun tarjoaja.
  • 2. Palveluyhtiönä Elker huolehtii ketterästi lain määrämistä tuottajavastuun velvoitteista tuottajayhteisöjen puolesta.
  • 3. Elker huolehtii SER-tuottajavastuun hoitamisen asiantuntevasti yli viidentoista vuoden kokemuksella.
  • 4. Elker organisoi sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräystä ja kierrätystä tehokkaasti kokonaisuutta optimoiden.
  • 5. Elker huolehtii, että SER käsitellään turvallisesti ja vastuullisesti ensisijaisesti Suomessa.
  • 6. Elker on osa yhteistyöverkostoa, jonka kautta voit selvittää velvoitteet ja hoitaa tuottajavastuun useimpien EU-maiden lisäksi myös Norjassa ja Sveitsissä.
Lue lisää Elkerin palveluista
Top