Siirry suoraan sisältöön

Nimet ja tuotemerkit -kysely

Tietopyyntö nimistä ja tuotemerkeistä on lähetetty raportoinnin yhteyshenkilöille 6.10.2022 SurveyMonkey -kyselynä. Vastaa kyselyyn 31.10.2022 mennessä sähköpostilla saamasi linkin kautta. Kysely koskee sekä kotimaisia tuottajia että ulkomaisia yrityksiä, jotka ovat valtuuttaneet Elkerin edustajakseen. Luethan vastausohjeet tarkasti!

Laitteen tavaramerkillä tarkoitetaan tässä yhteydessä sanamerkkiä, joka voi muodostua kirjaimista, numeroista tai mistä tahansa tekstinkäsittelyssä kirjoitettavasta merkistä. Kyselyyn kirjoitetaan laitteiden tavaramerkkinimiä tai vastaavia rekisteröimättömiä nimiä, eli toisin sanoen vain erisnimiä. Ei tarvitse eritellä laitteiden malleja tai nimikkeitä.

Kysely liittyy tuottajayhteisön jälleenrekisteröitymishakemukseen, jonka tuottajayhteisö toimittaa viranomaiselle. Lainsäädännön muutoksen myötä tuottajayhteisön on kerättävä tiedot tuottajayhteisöön kuuluvien tuottajien markkinoille saattamien sähkö- ja elektroniikkalaitteiden nimistä ja tavaramerkeistä. (Valtioneuvoston asetus sähkö- ja elektroniikkalaiteromusta annetun Valtioneuvoston asetuksen muuttamisesta (1026/2021) 16 §.

Elkerin jäsenpalvelut kiittää vastauksista!