Siirry suoraan sisältöön

Rekrytointi: Toimitusjohtaja

Elker Oy:n toimitusjohtaja siirtyy syksyllä eläkkeelle ja etsimme nyt uutta toimitusjohtajaa edistämään tuottajavastuun toteutumista Suomessa.

Elkerin pieni asiantuntijaorganisaatio toimii palveluyhtiönä viidelle eri tuottajayhteisölle. Tuottajavastuun lainsäädäntö raamittaa tekemistä vahvasti, mutta tärkein tehtävämme on toimia tuottajien ja viranomaisen välisenä ”viestinviejänä” ja tuottajien tukena. Yhteistyötä tehdään näiden lisäksi mm. kunnallisten toimijoiden, kierrätysoperaattoreiden, kauppojen, kuljetuskumppanien ja tietenkin muiden tuottajayhteisöjen kanssa niin Suomessa kuin muualla Euroopassa.

Elker Oy huolehtii sen perustaneiden tuottajayhteisöiden SELT ry:n, ICT-tuottajaosuuskunta TY:n ja FLIP ry:n lakisääteisistä tuottajavastuuvelvoitteista organisoimalla omistajiensa puolesta keräys- ja käsittelytoiminnan, raportoinnin, taloushallinnon, kustannusten jakamisen sekä muut tuottajayhteisöiden sille määräämät tehtävät. Yhtiön hallitus koostuu omistajatuottajayhteisöiden edustajista ja asiakaskunta noin 1 300:sta koti- ja ulkomaisesta tuottajayrityksestä ja viidestä tuottajayhteisöstä. Elker Oy on osakkaana myös saksalaisessa WEEE Europe AG:ssa, jonka yhteistyöverkoston kautta tuottajavastuun asiantuntijapalvelut ulottuvat koko Eurooppaan.

Tehtävässään toimitusjohtaja pitää palveluyhtiön pyörät pyörimässä tuottajayhteisöjen toiveiden ja suunnitelmien mukaisesti hallituksen tukemana. Lisäksi toimitusjohtaja vastaa osakeyhtiön juoksevasta hallinnosta ja edustaa yhtiötä sen päivittäisessä liiketoiminnassa, sekä toimii esihenkilönä.

Jätä hakemuksesi täällä 13.2.2023 klo 21:00 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Target Headhunting Oy:n Kari Lilja,  
puhelin: 0400 311 675, sähköposti: kari.lilja@targetheadhunting.fi